Öppettider: Mån-fre 10.00-18.00, lördagar 11.00-16.00. Tel 08 - 660 60 96

Modern optiker med traditionell syn på service.

Vi har många års erfarenhet från optikeryrket. Ett yrke vi ser på med största stolthet. Vi har också en traditionell, kanske gammaldags, inställning till service. Vi bemöter alla våra kunder med stor respekt, och med ett personligt, individuellt tilltal i en trivsam och välkomnande miljö. Vi ser oss helst som “familjeoptiker”, där vi i långa relationer kan ge kunden de bästa och mest lämpliga råden för hans eller hennes ögonhälsa.

Vi är traditionella i vår syn på service och kundbemötande, men i vår yrkesutövning är vi moderna och innovativa. Vi använder de senaste instrumenten och metoderna samt den mest avancerade utrustningen för att kunna ge våra kunder den optimala optiska omsorgen.

Vårt synsätt är att kombinera modernt yrkeskunnande med personlig omsorg om kunden. Genom att vara en lokal familjeoptiker kan vi se våra kunder som individer, med olika behov. Vi har också möjlighet att erbjuda stor valfrihet bland de produkter vi säljer. Kunden får själv möjlighet att välja precis det han eller hon vill ha, i olika prisnivåer.

Vi arbetar efter följande ledord:

  • Vi värnar om vår yrkesstolthet
  • Vi kombinerar modern teknik med traditionell syn på service
  • Varje kund är unik
  • Vårt mottagande är alltid personligt, varmt och välkomnande
  • Vi är din lokala familjeoptiker

Besök oss på Nybrogatan 20, Stockholm. Vill du boka en tid för synundersökning och/eller linsundersökning så kan du ringa 08-660 60 96 eller boka direkt via vår hemsida genom att klicka på denna länk. Användarnamn är ditt personnummer. (ÅÅÅÅMMDD-NNNN)

Välkommen, Diana, Jennifer, Bibi, Josefine, Birgitta, Marita och Ingrid!

Vi är medlemmar i samarbetsorganet Synologerna med 115 anslutna butiker över hela landet. Alla optiker som är medlemmar är legitimerade samt certifierade enligt optikerbranschens kvalitetsnorm grundat på Socialstyrelsens föreskrift i hälso-/sjukvården. Det betyder att du alltid kan vara säker på att dina ögon får bästa tänkbara synhälsa hos oss.

Certifieringsmärke_ISO_9001_Kvalitetsledning_BW

Information angående dataskyddsförordningen (GDPR)