Öppettider: Mån-fre 10.00-18.00, lördagar 11.00-16.00. Tel 08 - 660 60 96

Glasögon – Vi har blick för allt!

Glasögon är form, funktion och komfort i ett. Därför är det viktigt att du går till en optiker som har öga för allt. Hos oss kan du inte bara få en synkomfort utöver det vanliga. Du kan också få hjälp att förstärka din identitet och utstrålning så att du får ett helt nytt jag. Dina valmöjligheter är i det närmaste obegränsade.

Att välja båge är lika spännande som utmanande. Och hur du lyckas med ditt val är avgörande för hur du kommer att trivas i dina nya glasögon. Så fråga oss gärna om råd. Vi har vana ögon för både färg och form!

Vi har ett varierat sortiment med valmöjlighet både på stil och pris. I butiken har vi bland annat:

Fendi, Prada, Chanel, Ray-Ban, Dior, Alain Mikli, Tom Ford,  Lucas de Staël,  Skaga Eye wear, Starck, Marc Jacobs, Lindberg, Vasuma, Céline, Tod’s, Oliver Peoples, Caroline Abram, Cutler and Gross och diverse barnbågar.

Besök oss på Nybrogatan 20, Stockholm. Vill du boka en tid för synundersökning, ögonhälsoundersökning och/eller linsundersökning så kan du ringa 08-660 60 96 eller boka direkt genom att klicka här. Användarnamn är ditt personnummer. (ÅÅÅÅMMDD-NNNN)

Boka tid här!