Öppettider: Mån-fre 10.00-18.00, lördagar 11.00-16.00. Tel 08 - 660 60 96

Du kan också bära linser!

Du som är närsynt, översynt, ålderssynt, astigmatiker eller lite av varje kan så gott som alltid få ett seende i klass med det naturliga med hjälp av linser. Det gäller också dig med torra ögon. Den nya generationens linser känns bara som en droppe vatten. Och de är lika behagliga att bära som det låter. Prova linser redan idag! Men kom ihåg att du också behöver glasögon. Det finns dagar när du är förkyld och dina ögon behöver vila.

Besök oss på Nybrogatan 20, Stockholm. Vill du boka en tid för synundersökning, ögonhälsoundersökning och/eller linsundersökning så kan du ringa 08-660 60 96 eller boka direkt via vår hemsida genom att klicka här.

Användarnamn är ditt personnummer. (ÅÅÅÅMMDD-NNNN)

 

Beställ nya linser

Nu kan du som befintlig kontaktlinskund hos oss på Östermalms Optik beställa dina linser här på hemsidan. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så beställer vi hem dina linser så fort som möjligt. Du kan välja mellan att hämta ut linserna i butiken eller få dem hemskickade mot faktura.

Du behöver inte fylla i dina linsuppgifter om vi ska utgå från din senaste undersökning och linsrecept. I fältet ”övriga upplysningar” kan du fylla i hur stor förbrukning du vill beställa. Om inget anges utgår vi från din senaste order.

Upplever du den minsta förändring av komfort eller syn rekommenderar vi dig att boka en ny undersökning innan beställning.

Vid hemleverans mot faktura tillkommer portoavgift på 49 kr.

    Namn (obligatorisk)

    Personnummer (obligatorisk)

    Telefonnummer

    Din epost (obligatorisk)

    Övriga upplysningar