Öppettider: Mån-fre 10.00-18.00, lördagar 11:00-16:00. Tel 08 - 660 60 96

Hos oss kan du som kund känna dig trygg.

För att skydda våra kunder och personal desinficerar vi alltid ytorna i undersökningsrum och våra instrument. Vi följer myndigheternas rekommendationer och vi är nu extra noggranna med all rengöring i i butiken.

Önskar du hemleverans av produkter eller beställningar så hjälper vi dig gärna.

Vi erbjuder dig som önskar möjlighet att få en privat tid med oss. Då är du själv med din optiker i butiken. Kontakta oss så hittar vi en tid som passar dig.  tel 08 – 660 60 96

Din optiker med personlig service!

Vi ger dig personlig service och hjälper dig med val av glasögon och linser. Vi genomför utförliga synundersökningar och ögonhälsoundersökningar. I butiken finns utvalda kvalitetsmärken – endast det bästa för din syn!

Välkommen till vår butik på Nybrogatan 20 på Östermalm.

/ Leg Optiker Jennifer Mankowitz och Diana Gerward

 

Vi har blick för allt!

Glasögon är form, funktion och komfort i ett. Därför är det viktigt att du går till en optiker som har öga för allt. Hos oss kan du inte bara få en synkomfort utöver det vanliga. Du kan också få hjälp att förstärka din identitet och utstrålning så att du får ett helt nytt jag.

Vi representerar följande varumärken: Fendi, Prada, Chanel, Ray-Ban, Dior, Alain Mikli,  Lucas de Staël,  Skaga Eye wear, Starck, Lindberg, Vasuma, Céline, Tod’s, Oliver Peoples, Caroline Abram, Cutler and Gross.

Mer om våra glasögon

Du kan också bära linser!

Du som är närsynt, översynt, ålderssynt, astigmatiker eller lite av varje kan så gott som alltid få ett seende i klass med det naturliga med hjälp av linser.

Beställ linser här!

Boka tid!

Vill du boka en tid för synundersökning, ögonhälsoundersökning och/eller kontaktlinsundersökning så kan du ringa oss, 08-660 60 96 eller boka direkt genom att klicka här. Användarnamn är ditt personnummer. (ÅÅÅÅMMDD-NNNN)

Boka tid här!